Tænk engang, at det snart er Skt. Hans eller midsommer. Lad os ikke fokusere for meget på at dagene så igen bliver kortere, men derimod på, at sommeren så virkelig står for døren. Vi skal naturligvis spille en turnering i den anledning.

Blomsterkrans red

Den finder sted tirsdag den 16. juni med gunstart (regner vi bestemt med!) kl. 15.30. Der er efterfølgende spisning i restauranten, og her finder præmieoverrækkelsen naturligvis også sted. Vi spiller i 2 rækker, og til de 3 bedste i hver række er der præmier, som er sponsoreret af Døssing og Partnere, som er et revisions- og rådgivningshus. Der vil også være tættest på flaget samt klappepræmier. Der er et gavekort på 3000,- til Bilhuset Allerød ved hole-in-one på hul 17.

Tusind tak til begge sponsorer!

Og hvordan spiller vi så? Vi spiller Norsk match med kast. Dvs. at vi spiller individuel stableford, dog med den forskel, at hver spiller tildeles ét overhåndskast pr. hul. Bruges kastet ikke, er det tabt. Man kan altså ikke ”sætte i banken”. Kastet tæller ikke med i scoren – dvs. at kastet er ”gratis”. Matchen er ikke tællende i pointmatchen og er ikke handicap-regulerende. Der må IKKE kastes fra et strafområde.

Der er tilmelding i Golfbox senest fredag den 12. juni kl. 10.00

Vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at være med til denne hyggelige matchform.

De bedste hilsner

Møllepigeudvalget