Hold nu op det var en fantastisk dag i fredags, hvor vi var på skovtur i Roskilde Golf Klub!

Vi var 25 Møllepiger, som mødtes i restaurant Birdie til morgenmad. Alt var parat da vi kom – også scorekort. Herligt! Vi blev utrolig godt modtaget - også af klubbens stolte medlemmer, som syntes at det var skønt, at vi havde valgt at lægge vores skovtur hos netop dem.

IMG 2882

Kl. 9.00 blev de første sendt ud på banen, som stod rigtig flot. Det, som et par dage i forvejen havde set ud til at skulle blive en våd fornøjelse, blev faktisk til stort set tørt vejr med moderat vind. Intet at klage over dér. At der så er forholdsvis meget vand rundt omkring på banen, er en helt anden sag. Men det er vist meningen… De fleste af os hilste på banens svanepar og deres 5 unger. Mor blev ikke glad, hvis vi kom for tæt på. Banen var sjov at spille; ret varieret og flere steder temmelig kuperet. Der er flere blinde huller.

IMG 2898

Efterhånden som vi kom ind, sad vi på terrassen og fik en forfriskning inden vi samlet kunne spise frokost. Og hvilken frokost! Det var virkelig dejlig mad og rigtig god service.

IMG 2891

 MGK har en venskabsaftale med Roskilde Golf Klub, så vi betalte 260,- i greenfee. Det kan bestemt anbefales at køre en tur til Roskilde. Når det gælder forplejning, fik vi morgenmad og frokost inkl. 1 drik – vand, vin eller øl for 175,- Det var en rigtig god deal, synes vi.

Vi havde valgt, at der skulle være præmier, som denne dag dog primært var af symbolsk værdi. Der var lækker Prosecco til de 3 første pladser. Desuden var der Møllepigernes logo-bolde. 3 til vinderen, 2 til 2. pladsen og 1 til 3. pladsen. Klappepræmierne var logo-bolde.

Resultater:

  1. plads (34 points) Tina Hjorth
  2. plads (33 points) Helle Steenholdt
  3. plads (33 points) Marianne Bo Friis (flere slag på bag-ni end Helle)

Stort tillykke til vinderne!

Tusind tak til alle som deltog. Vi synes, at det var en fantastisk dag og håber at I der deltog, er enige. Skovturen er en fin lejlighed til at spille baner, som man ikke nødvendigvis har spillet tidligere. Bestemt et tiltag vil vil forsøge at videreføre.

Der er lagt flere billeder op på Facebook. Tak til de af jer som har bidraget med fotos. 

De bedste hilsner

Møllepigeudvalget