Møllepigerne er en klub i klubben, som er et aktiv for MGK i almindelighed og for MGK's kvindelige medlemmer i særdeleshed. 

  • En velfungerende dameklub er med til at tiltrække nye klubmedlemmer, og dameklubben er en god mulighed for nye piger at blive integreret i klublivet.

  • Møllepigerne har eksisteret i 40 år (jubilæum 2020), Vi forsøger at lave variation i spilleformer og matchtyper. Nogle matcher spilles over hele dagen, og du kan være med, uanset om du spiller tidligt eller sent. Nogle med gunstart kl. 15.30 med spisning og præmieoverrækkelse om aftenen.
    Vi vil med vores forskellige turneringer prøve at etablere nye golfbekendtskaber på tværs af alder og handicaps. Det gør det nemmere at finde en bold at skrive sig på, når man bestiller tid.

  • Vi har fine præmier, som vores sponsorer sørger for.

  • Vi har mange gode intentioner om at være en super dameklub, hvor der er stor tilslutning til vores arrangementer. Vi vil også gerne, at pigerne betragter dameklubben som et netværk og bruger det. F.eks. ved små indlæg i forbindelse med matcher.
  • Vi har en lukket Facebook gruppe, hvor man kan kommunikere med hinanden, fortælle om begivenheder og kan lave aftaler. Her viser vi bl.a. billeder fra div. turneringer og kommunikerer i det hele taget stort som småt

Derfor skal du melde dig som Møllepige  -  vi glæder os til at se dig.

Møllepigeudvalget