Møllepigerne er en klub i klubben, som er et aktiv for MGK i almindelighed og for MGK's kvindelige medlemmer i særdeleshed. 

  • En velfungerende dameklub er med til at tiltrække nye klubmedlemmer og dameklubben er en god mulighed for nye piger at blive integreret i klublivet.

  • Møllepigerne har eksisteret i mere end 30 år, Derfor laver vi også turneringerne forskelligt. Nogle matcher spilles over hele dagen, man her kan være med, uanset om du spiller tidligt eller sent. Nogle med gunstart kl. 15.30 med spisning og præmieoverrækkelse om aftenen.
    Vi vil med vores forskellige turneringer prøve at etablere nye golfbekendtskaber, på tværs af alder og handicaps. Det gør det nemmere at finde en bold at skrive sig på når man bestiller tid.

  • Vi har nogle fine præmier, som vores sponsorer sørger for.

  • Vi har mange gode intentioner om at være en super dameklub, hvor der er stor tilslutning til f.eks. skovtur, regelaften osv. Vi vil også gerne at pigerne betragter dameklubben som et netværk og bruger det. F.eks. ved små indlæg i forbindelse med matcher. Det kan være at du lige har åbnet en ny forretning, eller du vil arrangere en golftøsetur måske vil du invitere til en prøvetime i zumba . . . der er mange muligheder.

  • Vi har nu oprettet en facebook gruppe, hvor man kan kommunikere med hinanden, fortælle om begivenheder og kan lave aftaler. Her kan vi også vise billeder fra div. turneringer.

 Derfor skal du melde dig som Møllepige  -  vi glæder os til at se dig.

 Møllepigeudvalget