Møllepigernes åbningsturnering.

IMG 2257

Det blev en rigtig fin golfdag. Ved indtjekning fik alle udleveret en goodie-bag med et lille shot, en myslibar og en banan. De var sponsoreret af Kvickly Allerød.

Der skulle spilles Texas Scramble - og det er altså en rigtig hyggelig spilleform i hold, hvor man hjælper hinanden. Det er en fantastisk mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Der var hele 14 bolde tilmeldt - flot tilslutning!

Da vi havde spillet færdig, mødtes vi til dejlig mad i restauranten. Anette og John serverede først kartoffel-porresuppe med hvidløgscroutoner. Hovedretten var spængt kalkunbryst med bacon. Hertil knuste kartofler med ramsløg, salat og brød. Mums, hvor var det lækkert!

Dagens hovedsponsor var Karina Ravn modetøj fra Allerød. Der var præmier til de 3 bedste hold.

Vinderholdet var Hold 7: Bodil, Birgit, Louise og Elsebeth. Runner-up (nr. 2) blev Hold 3: Vibeke, Gry, Merete og Inge. 3. pladsen gik til Hold 8: Inga, Annette, Helle og Rosa.

De fik alle skønne præmier:

1. præmie: Lækker clutch/taske

2. præmie: Skønt tørklæde

3. præmie: 2 fine og moderigtige armbånd

Der var tættest flaget på hul 6: Maria Samsø og hul 17: Heidi John. Til hver af dem var der en flaske rosé fra Møllepigerne

På hul 7 havde vi en lille tættest på flaget i 2 slag. Og det var jo altså en holdindsats. Den gik sørme også til Hold 3: Vibeke, Gry, Merete og Inge, som blev præmieret med gavekort til restauranten. Anette og John havde sponsoreret.

Der var også sponsor på den første hold-klappepræmie. Her havde Greentime sponsoreret flotte hortensia og Møllepigerne stod for rosé-vin til den anden.

IMG 2242

Tak for en skøn dag!