I dag, søndag den 25. april, startede Møllepigerne sæsonen med vores åbningsmatch. Der var flot tilslutning med 52 tilmeldte.

176922285 453952452379553 6986385372392182446 n

Da vi mødte op i morges, var banen lukket pga. frost på greens. Der blev dog heldigvis åbnet inden vi skulle ud kl. 9.00. Det var absolut ikke, hvad vi havde forventet den sidste søndag i april. Vejret var dog flot - solen skinnede fra en stort set skyfri himmel, men vinden var bidende kold.

Efter en kort briefing gik vi ud for at spille Texas Scramble. En fornøjelse at spille på banen, som står virkelig flot lige nu.

Undervejs sørgede Møllemændenes banservice v. Peder og Willy for, at vi kunne købe en kop kaffe med Baileys, en sodavand eller hvad man nu var til. (Vejret gjorde at der var brug for flere opfyldninger af kaffekanderne).

Spillet flød rigtig godt og efter godt 2 timer var alle kommet ind. Vi mødtes i gården, hvor vi skulle spise. Alle havde heldigvis bragt masser af varmt tøj, men det var nu en temmelig kold fornøjelse alligevel. Henrik, Malene og resten af personalet i Restaurant Mølleåen havde lavet lækker citronpeber-stegt laks med forskellige salater og salatbar. Til dessert var der kaffe og gammeldags æblekage. Skøn mad, som vi glæder os til at få mere af henover sæsonen.

Møllepigekollektionen, som vi kan bestille i Proshoppen, blev præsenteret. HUSK at bestille senest den 2. maj, hvorefter der vil blive broderet Møllepige-logo på og de vil blive udleveret i shoppen når de er klar.

Vi gentager succesen fra sidste år og har lavet en flot Møllepige brochure. Den blev udleveret til alle dagens deltagere. De af jer, som ikke havde mulighed for at være med, kan afhente et eksemplar på kontoret. 

Brochure

Og så til dagens vindere:

3. pladsen gik til Asta Mølgaard, Pernille Bækgaard, Bodil Buhl og Anette Grøndahl. De kom ind med flotte 78 points. Præmien var gavekort til Proshoppen på kr. 125,- (Vi nåede desværre ikke at få taget et billede)

Der var pointlighed med 2. pladsen, som dog havde den bedste bag-ni. Her var det Tina Hjorth, Inga Jensen, Karin Kragh og Kate Djurhus som kunne tage hjem med hvert sit gavekort på kr. 250,- til Proshoppen. (Her mangler Karin Kragh på billedet).

IMG 0501

Vinderholdet, som havde brugt 75 slag på runden, bestod af Helle Olesen, Marie-Louise Jensen, Lene Frederiksen og Camilla Dahl. Præmien var gavekort til Proshoppen på kr. 375,-.

IMG 0502

De flotte præmier var sponsoreret af Delfin VVS samt en anonym giver.

Der var indlagt et par ekstra-konkurrencer i form af ”Tættest på flaget ”: På hul 6 var Helle Olesen tættest med 2,54 m (3 Møllepige-bolde). På hul 14 var Birgitte Gottschalk tættest (3,35 m) (3 Møllepige-bolde). På hul 7 var det en holdpræmie – tættest på hullet i 2 slag. Det var Team No Pressure (Louise Bækgaard, Anne Kaae Larsen, Liselotte Jensen og Ester Bogan), som løb med hver sin flaske vin.

Desværre var der ingen hole-in-one på hul 17. Her har Bilhuset Allerød ellers sponsoreret et gavekort på kr. 3000,-. Men det kommer!!!

Mon ikke der er flere end mig som er ”lidt” mat efter en dag med masser af golf, vind og sol?

Du kan se flere billeder fra dagen på vores Facebook-side. Tusind tak til alle fotografer, som har ønsket at dele deres billeder med os alle.

Tak til alle for en rigtig dejlig dag.

På Møllepigeudvalgets vegne 

/Marianne