Kære Møllepiger!

golfkvinde1sj

Tilmelding til Møllepigerne

Det er skønt at se, at mange af jer allerede har meldt sig ind i Møllepigerne for sæson 2021. Er du ikke kommet dertil endnu, kan du gøre det i Golfbox.

Sæsonens program fremgår af den vedhæftede turneringsplan. Efterhånden som vi kommer tættere på, kan vi give mere præcis information; her kommer dog lidt om den foreløbige plan:

Vi starter den 6. april – og de to følgende tirsdage - med ”kom godt i gang med sæsonen”.  Alle er naturligvis velkommen – nye som gamle medlemmer. Kender du én som ikke er medlem af Møllepigerne, men som kunne have lyst til at være en del af vores herlige klub-i-klubben, så tag hende endelig med! Det er helt okay at komme og snuse for at se, om det måske er noget. Vi har altid plads til nye medlemmer. I år er der tilmelding i Golfbox til disse ”kom godt i gang med sæsonen”- arrangementer. Du finder dem under klubturnering/april.

Nye medlemmer af Møllepigerne får naturligvis udleveret et af vores flotte, pink håndklæder ved indmeldelse.

Åbningsmatch

Åbningsmatchen finder sted søndag den 25. april.

Vi spiller Texas Scramble, som altid er hyggeligt og der spilles i én række. Du kan finde mere om reglerne her på siden under "Hvordan spiller vi?"

Efter matchen satser vi på, at vi skal have noget godt at spise.

Og så er der præmieuddeling. Det er Delfin VVS samt en anonym gavegiver, som er dagens sponsorer. Der er præmier til de 3 bedste hold. Derudover er der Tættest på flaget og naturligvis har vi også klappepræmier. Ved hver månedsmatch sponserer Bilhuset Allerød en hole-in-one præmie (3000 kr.) på hul 17.

Som altid er der tilmelding i Golfbox.

Løbende turnering og eclectic

Den løbende turnering og eclectic kommer til at forløbe helt som vanligt. Også det kan du læse mere om under "Hvordan spillervi?"

Vi spiller i 3 lige store rækker. Rækkerne dannes umiddelbart inden Åbningsturneringen, og man spiller i samme række resten af sæsonen.

NYT – NYT – NYT! Præmier hver tirsdag

Heldigvis er der også i år rigtig mange firmaer, som ønsker at støtte Møllepigerne som sponsorer. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Derfor lyder herfra en opfordring til at støtte sponsorerne mest muligt.

Ved vores månedsmatcher er langt den største del af præmierne sponsoreret. Det giver mulighed for, at vi i denne sæson kan prøve noget nyt. Vi laver nemlig tirsdagspræmier. Det betyder, at i denne sæson vil første- og andenpladsen i hver af de 3 rækker blive præmieret med et beløb, som indsættes på en præmiesaldo. Det samme gør sig gældende for 3 af de 5 ugentlige Tættest på flaget-præmier. Til registrering af præmier, der indgår i denne præmiesaldo, anvendes GolfBox Order Of Merrit systemet. To gange årligt (juni/oktober) kan præmievindere hæve præmier til enten Proshoppen eller Restauranten. De præmier, som er tildelt en Møllepige og ikke omsat ved udgangen af oktober måned, tilfalder Møllepigerne.

Baneservice

Vores fantastiske Møllemænd sørger også i år for udstrakt baneservice, når vi Møllepiger spiller turnering. Og vi vil naturligvis gerne kunne tilbyde at gøre det samme for dem.

Vi har brug for 2 friske Møllepiger pr. match. Det bliver først til mølle – dog vil vi fordele det således, at flest muligt får lejlighed til at udføre dette særdeles vigtige hverv.

Inden længe kommer der yderligere oplysninger om hvad I præcis skal gøre – og hvordan I melder jer til.

Vi håber at I har lyst til at være med til at hygge lidt om mændene. Der er slet ingen tvivl om at de sætter stor pris på det!

Møllepige kollektion – endnu et nyt Møllepigetiltag.

I samarbejde med Patrick fra Proshoppen, har vi udvalgt nogle poloer, fleece-trøjer og jakker fra Cutter & Buck, som Møllepiger kan købe til særlig pris – naturligvis med Møllepige-logo. Kollektionen kan ses på Facebook og også her på siden. I Proshoppen kan du ”se med fingrene”, prøve, bestille og betale fra ce. den 7. april. OBS! Der er sidste frist for bestilling den 2. maj.

Vi ser frem til endnu en fantastisk sæson og glæder os til at se jer!

De bedste hilsner

Møllepigeudvalget